DSC_0092

Potterie & deco

Wij weten als geen ander dat het niet evident is om de juiste pot te kiezen voor de gewenste plant. Daarom adviseren wij U met plezier voor de juiste maat en de juiste kleur van pot voor uw interieur of exterieur.

In onze kamperplanten afdeling hebben we een ruime keuze aan mooie, kwalitatieve en betaalbare binnen potterie. Zowel voor kleine vetplantjes als voor de grootste kamerplanten. Wij werken samen met verschillende Belgische potten leveranciers en vullen onze collectie maandelijks aan met nieuwe bloempotten en bloembakken. 

In onze buitenplanten afdeling kan U terecht voor een brede waaier aan bloempotten en bloembakken om uw tuin of terras op te vrolijken en te versieren.

Onze potten en bakken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan  materialen, maten en designs, zoals keramiek, terra-cotta,  lightstone en nog veel meer. Bovendien zijn ze allemaal vorstvrij en sterk genoeg om weer en wind te weerstaan zodat je langer van je prachtige bloemen kunt genieten.

Originele bloempotten en bloembakken zijn een must-have voor elke tuin of interieur. Ze bieden niet alleen een prachtige aanvulling op je interieur of buitenruimte, maar ook een unieke manier om je bloemen en planten te presenteren. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of iets moderns, er is altijd een bloempot die bij je stijl past. Bovendien zijn originele bloempotten een duurzame en eco-vriendelijke optie, in tegenstelling tot wegwerppotten.

Vraag meer info