DSC_0014

Eigen kweek

Ons familiebedrijf is al 6 generaties lang gespecialiseerd in het kweken van éénjarigen en van vaste planten. Door het aanplanten van onze eigen gekweekte planten in uw tuin is de groei van de planten verzekerd. 

Eigen kweek betekent ook hele scherpe prijzen. Aangezien we ons aanbod zelf machinaal oppotten van stek tot volwaardige plant kunnen we onze prijzen laag houden.

Eigen kweek betekent ook een dagdagelijkse opvolging van al onze planten. Het tijdig waarnemen van eventuele insecten of schimmels behoort dus ook tot ons takenpakket zodat onze planten gezond blijven.

Eveneens bemesten wij al onze planten op wekelijkse basis zodat het blad mooi groen blijft en de bloei tot ver in het najaar verzekerd is.

Mocht u toch nog op zoek zijn naar iets speciaals dan kunnen wij u zeker verder helpen aangezien wij ook wekelijks planten aankopen bij collega kwekers en op plantenbeurzen.

Al meer dan 40 jaar is ons plantencentrum een gevestigde waarde in het Pajottenland, waar jong en oud zijn gading vindt. Onze familie adviseert zowel de particuliere tuinliefhebber als de professionele tuinaannemer bij het kiezen van de gewenste plantensoorten.

Graag ontvangen wij U dan ook op onze kwekerij/plantencentrum en geven u met plezier tips en advies, steeds met de glimlach.

Meer info